Intensivt

Vissa helger är allt intensiva. Men då kommer underbara Jesus och styrker en så jag ”inte blir” trött och seg utan glad. Jag älskar intensiva helger i kyrkan! Det är så härligt att få gå på flera möten i princip varje dag för en helg. Att det är Intensivt i kyrkan är HELT ok.

Och det är precis vad det har varit denna helg. – Intensivt i kyrkan.  Orsaken till det är att vi har haft påsk konferens. Det har varit fantastiskt! Man blir så tacksam och glad när man tänker på allt Gud gjort för en, när man ser att han alltid varit och är trofast. Och vilken härlig glädje fest på söndags kvällen när vi avslutade konferansen med en lovsångs konsert. Tänk att Jesus lever idag! Det slutade inte med att han dog. Han uppstod också!

Det är så härligt att veta. När man gör fel, misslyckas och känner sig allmänt kass, kan man tack vare jesu uppståndelse få ta del av hans förlåtelse, frid och glädje. Tänk att han älskar varenda människa så högt att han var beredd att lida så otroligt som han gjorde, ÄVEN fast han visste att många inte ens kommer tro på att han ens fanns, fast han visste att många rent ut sagt ”spottar” på det han gjort,  går sin egen väg, osv. Och trots att  vi människor gör och gjorde så mycket mot honom ser han på oss med kärlek och utan negativ anklagan eller bitterhet. Många blir bittra om bara kompisen gjort något dumt mot en, eller om ens föräldrar glömt köpa något de sagt de skulle köpa, osv. Tänk…

Min bror Simon och jag hade lite tajt om tid söndags middagen innan lovsångskonserten skulle börja, så vi fick äta på stan. Vi drog till la Gondola. Det var riktigt smarrigt.

BLESS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s