Lina

Idag firade vi en viss Lina som fyller 21 år på måndag. Firandet var typ hemligt, men inget surpriseparty. 😛 Anledningen till det är att det går inte att lura Lina för hon luskar alltid reda på om det skulle kunna vara något på gång. Hon visste att det var jag och Emma som var mäster hjärnorna redan från första samtalet till hennes pojkvän om grundplaneringarna. Hon ser det mer som en tävling = Vi försöker lura henne och hon försöker komma på vad det är. Hon är för härlig!

Istället var allt uppbyggt av brev. Vi skickade brev varje dag från i måndags till idag där det stod endast en mening och en udda present. Sedan idag fick hon ett brev om att vara vid ett ställe, där vi hade placerat ut en person vi trodde att hon inte kände för att ge nästa brev till nästa ställe, osv. Och sedan vid slut stationen plockade min pappa upp henne och körde henne på mc till rävgången – glashuset där de andra väntade.

Vi hade det jätte mysigt och jag tror Lina kände sig uppskattad! Det slutade med att några av oss lekte baklänges/ norsk kurragöma på Hovsta skolans marker.

Nu måste jag sova. Ska upp imorgon. I’ll keep in touch!

BLESS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s