Församlingen och emma

 

Ikväll kom min vän Emma hem till mig för en stund. Vi umgicks och bara ”var”, utan att direkt behöva göra någonting. Mellan våra ”go crazy i form av ljud” stunder pratade vi emellanåt. Vi pratade bland annat om hur tacksamma vi är för att få vara del av våran församling. Vi har båda vuxit upp med denna församling men det är först när man blir äldre som man kan se den utifrån större perspektiv, se hur bra den verkligen är, och hur stor betydelse den har haft för ens liv.

Vi var så tacksamma för att vår församling vågar stå upp för något, vågar vara rak. Vi var så otroligt tacksamma för våra ledare, ung som gammal. Så tacksam för alla möjligheter församlingen ger oss att få vara med och arbeta så att vi kan få växa, inte bara i den personliga karaktären med egenskaper utan också i livet med Gud.

Det var en härlig stund av tacksamhet!

By the way, såg att jag snart nått 10.000 besökare på bloggen. Alltså, sedan den startade har snart 10.000 läst den. Det känns lite otroligt. Berätta gärna om du kan se på något sätt att du blev den 10.000 besökaren. Det var 9,996 när jag började skriva det här inlägget så det är inte långt kvar till 10.000.

HA en underbar vecka! Gud är med er och älskar er så mycket!

BLESS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s