Mobil vantar

Oj oj nu var det ett tag sedan. Tiden flyger förbi och jag försöker hinna jula sönder så mycket jag kan på den lilla tiden man har! Julafton på söndag och jag har gripande inte bakat något i december än!? Vad e detta? haha men snart är det jullov och då ska det bakas så det kommer rulla ut bullar och julmums ur skorstenen!

På tal om julafton, här är ett julklapps tips som låter väldigt lovande för dagens iphonierade ungdomar. ”MOBIL vantar”! Ungdomens problem som jag tyckte så tydligt beskrevs på NAs hemsida är att numera med alla touch mobiler kräver det att man tar av sig vantarna för att kunna smsa eller uppdatera sin facebook status. Och vad hemskt att man måste ta av sig vantarna, för man måste ju svara även om man är utomhus. Men nu har det löst sig kära vänner, för man har nämligen uppfunnit dessa högt användbara Mobil vantar!  Läs själva:

Ja, det är ett nyuppfunnet i-landsproblem. Med de fysiska knapparnas försvinnande från mobiltelefonerna kan man plötsligt varken ringa eller uppdatera sin Facebookstatus utan att först ta av sig handskarna. Tills nu – mobilvanten är nämligen här och de behöver inte vara svindyra. Tack vare ett bra avtal har vi nu ett begränsat lager med en av marknadens mest prisvärda vantar – 139 kr/par inkl frakt! Ett helt vanligt par mysigt värmande fingervantar men där tumme, pek- och långfingers toppar består av en speciell sorts strömledande fibrer som får luren att reagera på pet. Äntligen kan man njuta av avkopplande uppkopplat friluftsliv året om.”

Haha lite rolig ide 😉 och komiskt. Speciellt meningen ”Äntligen kan man njuta av avkopplande uppkopplat friluftsliv året om.” För det är ju liksom inte som att man går ut för att bryta upp från datorn och dess uppkoppling till att njuta av naturen, nej nej, uppkopplingen ska med. Men roligt att man inte behöver frysa om man ska smsa och råkar vara utomhus. Heheh

Ha en GOD JUL!!! (Men jag hör säkert av mig här innan)

BLESS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s