Pionjärvecka

20140418-000551.jpg

Nu har vi haft vår sista pionjärvecka.
Det kändes lite sorgligt att slänga den sista blicken på rummet som varit min sovplats alla pionjärveckor genom året. Den sköna sängen, de gröna filtarna, det sköna fönstret att sitta i med vacker utsikt, den rosa blomman och de små ljuslyktorna är numera vackra minnen som påminner mig om vad Gud fått göra och lära mig under min tid där.

Pionjärveckorna har varit fantastiska. Man blir så förkrossad när man tänker på all undervisning man fått, samtal med pastorer och ledare samt all betjäning av mat och husrum. Det har verkligen varit en förmån! Tack Gud för möjligheten! Även tack till alla människor som varit inblandade och som har gett sina liv för att vi ska få komma närmre och lära känna Gud mer. Tack till underbara Ammi för all god mat och alla extra guldkanter hon satt på vår tid där.

Nu är det inte långt kvar av detta pionjärår. Nu gäller det att inte sega ihop och glida in i mål, utan nu gäller det att lägga in en växel till och börja spörta. In mål och sedan springa vidare med Jesus.
😉

20140418-000610.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s